LIVESHOPPING

MED LOUI & SANNE

Det kan være svært, at få en fornemmelse af et produkt, blot ved at se et billede på en webshop. Den udfordring har vi løst med vores pop-up lives, som Loui & Sanne løbende sender på Facebook og som du kan gense og shoppe fra her på siden.


På vores pop-up lives kan du se produkterne live, få svar på dine spørgsmål og få en fornemmelse af, hvordan de vil se ud i dit hjem, før du køber dem. 
Derudover kan du drage fordel af skarpe tilbud og eksklusive kampagner, der kun er tilgængelige på disse lives.


Produktudvalget varierer fra gang til gang og ofte har vi specifikke temaer på programmet. Fælles for dem alle er, at du altid kan gøre en exceptionel god handel.

AKTUELLE POP-UP LIVES

FAQ

SÅDAN KØBER DU

Vil du købe et af de produkter vi præsenterer, skal du skrive “live + nr.”. F.eks. “Live 66” i kommentarfeltet.

Hereftermodtager du en messenger-besked med link til din kurv. Køber du flere produkter, vil din kurv løbende blive opdateret, og du kan gennemføre betalingen samlet til sidst.

FRAGT

Fragt koster 29,-.

Vælger du afhentning, kan dine køb afhentes alle hverdage mellem kl.8.30 og 15.00.

VORES DNA

Hos Odendo støtter vi forskellige velgørende projekter og initiativer, som har til formål, at forbedre vilkårene for sårbare og udsatte børn & unge. Derudover, stiller vi også vores platform til rådighed for NGO’er, sportsklubber og foreninger, der ønsker at afvikle auktioner. Siden 2013 har vi, sammen med vores brugere og ansvarsfulde samarbejdspartnere, indsamlet et tocifret millionbeløb til velgørende projekter.

Vi samarbejder med

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040