OM ODENDO

På Odendo forbindes vores brugere med gode formål og ansvarsfulde virksomheder - I et koncept hvor alle vinder.


Gode formål kan oprette sig på platformen og modtage vigtige støttekroner. Det kan de, fordi der altid går en andel af salgsprisen til et godt formål. Et godt formål (sportsklubber, foreninger og NGO'er) kan også selv oprette auktioner på Odendo, og modtage hele salgsprisen uden betaling af kommission og salær til Odendo. Det koster 1.200,- ex. moms om året, at have en aktiv auktion på Odendo.


Vores store brugerbase, samt gode formål der markedsfører Odendo, gør vores platform til en attraktiv salgs- og markedsføringskanal for de ansvarsfulde virksomheder, der sælger deres oplevelser og produkter.


Denne kombination giver i sidste ende vores brugere mulighed for både at gøre en fantastisk handel og samtidig støtte gode formål.

Sammen har vi indsamlet mere end

35 millioner kroner til gode formål

+170.000 registrerede brugere

Tidligere vinder af E-handlesprisen:

“Bedste nye ehandelsvirksomhed”

Tjen penge til dit gode formål

Lad os hjælpe dig med, at skaffe vigtige støttekroner til dit gode formål. Det er enkelt og nemt at komme i gang - Og vi guider dig hele vejen.

Sælgpå Odendo

Det risikofrit og uforpligtende, og der er intet opstartsgebyr. Du får 75% af salget og værdifuld markedsføring - Du støtter et godt formål med 5%.

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040