GÅ TILBAGE

Velgørenhed

Hos Odendo støtter vi forskellige velgørende projekter og initiativer, som har til formål, at forbedre vilkårene for sårbare og udsatte børn & unge.

Derudover, stiller vi også vores platform til rådighed for NGO’er, sportsklubber og foreninger, der ønsker at afvikle auktioner.

Siden 2013 har vi, sammen med vores brugere og ansvarsfulde samarbejdspartnere, indsamlet et tocifret millionbeløb til velgørende projekter. Herunder kan du se et udpluk af de projekter, som Odendo brugerne har støttet.

KLIK HER FOR AT OPRETTE FORMÅL
100 % RISIKOFRIT

...og mange hundrede andre gode formål

2023

Martins julepatrulje for udsatte familier

Martin Johannes Larsen havde i december en masse sjove og spændende genstande på auktion til fordel for Røde Kors' julehjælp. Christian Eriksens spilletrøje, Sarah Grünewald kjole fra VildMedDans og mange andre auktioner var under hammeren.

Beløbet auktionerne indsamlede er med til at give udsatte børnefamilier i Danmark en bedre jul.

Lego-mosaik for Julemærkehjemmene

LEGOLAND® og Julemærkefonden er gået sammen i et strategisk partnerskab for at støtte børn på Julemærkehjem.

Derfor har LEGOLAND været på besøg på alle fem Julemærkehjem for at bygge fem kæmpestore unikke LEGO® mosaikker af årets Julemærke sammen med alle knap 200 børn, som lige nu er på Julemærkehjem.

Alle pengene fra salget går til børn på Julemærkehjem – des højere beløb, mosaikken sælges for, des større støtte til at fremme børnenes trivsel.

Prominente fodboldspillere støtter Rødovre Mighty Bulls

Ishockeyklubben har netop afviklet en succesfuld støtteauktion med prominent matchworn fodboldtrøjer. 

På auktionen kunne man blandt andet byde på matchworn og signerede spilletrøjer fra Kasper Schmeichel, Daniel Agger og Yussuf Poulsen.

Stribet juleauktion til fordel for Red Barnet

I løbet af december afholdte Odense Boldklub en stor online juleauktion på Odendo, hvor der var mulighed for at byde på spændende produkter og unikke oplevelser doneret fra en lang række af OB’s samarbejdspartnere og OB-ambassadører. 

Alle indtægterne gik ubeskåret til Red Barnet.

Herrelandsholdet støtter Unicef

Herrelandsholdets signerede matchworn trøjer fra Hummel, som Danmark spillede i imod Slovenien i EM-kvalifikationen fredag den 17. november 2023 kl. 20.45 i Parken. Alle 23 spillere i truppen signerede deres egen trøje fra kampen.

Indsamlingen går til UNICEF’s arbejde for børn, som er fanget i krig, konflikter og katastrofer i blandt andet Ukraine, Sudan og Mellemøsten. Børnene har akut brug for humanitær hjælp som vand, mad, livreddende medicin, beskyttelse og psykosocial støtte.

AGF støtter familier med kræftramte børn

Odendo formidlede et unikt kampminde fra AGF i form af en helt særlig match worn trøje fra Legendernes Dag. Her hyldede AGF Lars Lundkvist som Årets Legende 2023. 

Til ære for ham spillede holdet i en særlig legende-trøje. Som en ekstra hyldest spillede AGF’s anfører, Patrick Mortensen i Lars Lundkvist’s nummer - nummer 10. 

Alt overskud fra trøjerne gik efter ønske fra Lars Lundkvist til Familier med kræftramte børn.

Cycling4Cancer - cykel med autografer

Ingen har et kunstværk magen til denne splinter nye spinningcykel – med autografer fra hele Danmarks Herrelandshold.  Få et unik kunstværk til kontoret eller en YDERST unik spinningcykel.

Cyklen er signeret af hele holdet - trænerne Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst samt spillerne Schmeichel, Kjær, Nissen Kristensen, Andersen, Christensen, Mæhle, Eriksen, Højbjerg, Jensen, Lindstrøm, Højlund, Wind og alle de andre på Herrelandsholdet.

Det fulde beløb går direkte til Knæk Cancer & Kræftens Bekæmpelses super gode arbejde.

Rosenhøj BK støtter brysterne

Rosenhøj BK seniorhold spillede hjemmekampe på Sønderkær, hvorefter de lyserøde trøjer blev solgt på auktion. Initiativet kom på baggrund af Støt Brysternes lyserøde lørdag. 

Alle penge som blev samlet ind gik direkte til Støt Brysternes fantastiske arbejde. 

Trek Hope støtter BørneCancerFonden

Trek Hope 2023 gav forhandlere, som har udvist stor engagement i Trek Hope mulighed  for at få fat i en Lidl-Trek trøje der er signeret af holdet som kørte dette års Postnord Danmark Rundt, blandt andet Mads Pedersen og Mattias Skjelmose. 

Pengene for auktionen gik til vores Trek Hope for Børnecancerfonden indsamling, og blev overført direkte til Børnecancerfonden. 


Charity Auktion til fordel for Legeheltene

En stor juleauktion med mange forskellige gavekort på auktion. Juleauktionen blev afviklet i samarbejde med familien Pitzner. 

Beløbet som auktionerne indbragte gik ubeskåret til Legeheltene. 


Brøndby IF støtter Red Barnet

Superligaklubben Brøndby IF, er gået sammen med Fanafdelingen, om at støtte Red Barnets arbejde med at hjælpe udsatte børn ind i positive fællesskaber. I kampen mod Randers FC spillede Brøndby IF i unikke spillertrøjer, hvor børn fra Red Barnet Vestegnens aktiviteter, og klubber, havde tegnet en tegning på maven af spillertrøjen og skrevet Red Barnet-logo i nakken.

Højdespringeren på auktionen, blev salget af Nicolai Vallys spillertrøje, der blev solgt til hele 17.000 kr. på auktionen hos Odendo. Alle midlerne fra matchworn spilletrøje auktionen på Odendo går ubeskåret til Red Barnets arbejde.


Odense Boldklub støtter Red Barnet

OB spillede i flotte OB-trøjer med Red Barnets logo på maven i hjemmekampen d. 1. september. Trøjerne blev efterfølgende sat på auktion hos Odendo efter kampen. 

Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Red Barnet og deres vigtige arbejde.

Flot auktion til fordel for Dansk Døve-Idrætsforbund

Dansk Døve-Idrætsforbund har afholdt en flot auktion, der indsamlede støtte til futsal-landsholdets drøm om at komme til VM. Landsholdet består af en blanding af døve og hørehæmmede mænd i alderen 16-35, og dermed er der på holdet både tegnsprogsbrugere og spillere med talesprog som kommunikationsform.

På auktionen hos Odendo, kunne der bydes på en lang række unikke matchworn spilletrøjer fra fodbold og håndbold, samt sponsorede effekter fra spændende virksomheder landet over.

Stafet For Livet auktioner

September måned bød også på spændende auktioner fra Stafet For Livets stafetter, rundt omkring i landet. 

Her afholdte blandt andre "Stafet For Livet Rebild" og "Stafet For Livet Friends for Fighters" flotte auktioner til det vigtige formål.

Golfophold på auktion til fordel for Ronald McDonald Børnefond

Caddie Golfrejser A/S donerede et fantastisk Golfophold på 5-stjernet luksus resort i Portugal til Ronald McDonald og deres fantastiske arbejde med at skabe et midlertidigt hjem for familier, som har et barn, der er indlagt med en alvorlig sygdom.

Golfopholdet blev solgt på auktion på Odendo, og beløbet går ubeskåret til det vigtige formål.

Kvindelandsholdet støtter UNICEF

Fans af kvindelandsholdet havde den unikke mulighed for at byde på kvindelandsholdsspillernes signerede matchworn VM-trøjer på Odendo, som Danmark spillede i imod Haiti til VM-slutrunden tirsdag den 1. august 2023 kl. 13.00 på Perth Stadion i Australien. Alle 23 spillere i truppen havde signeret deres egen trøje fra kampen.

Indsamlingen gik til UNICEF’s vigtige arbejde for børn, som er fanget i konflikter og katastrofer i lande som Ukraine, Syrien, Tyrkiet og Sudan. Her har op mod 30 millioner børn mistet alt fra hjem og skole til familie og venner. Børnene har akut brug for humanitær hjælp og støtte for at kunne vende tilbage til en så normal hverdag som muligt.

Charity Auktion til fordel for Legeheltene

Legeheltene afholdte en fantastisk auktion på Odendo med masser af forskellige spændende oplevelser og produkter. Man kunne blandt andet byde på Daniel Agger Liverpool spillertrøje med autograf, Gavekort til Phillips Hue på 10.000 kr. og en Mikkel Hansen spillertrøje med autograf. Samlet blev der samlet mere end 50.000 kr. ind til Legeheltenes fantastiske arbejde.

Legeheltene sørger for, at indlagte børn holder deres udvikling ved lige. Gennem leg og bevægelse hjælper Legeheltene børnene til en bedre fysik og livskvalitet!

Unikke Pride målmandshandsker på auktion til fordel for PAN Fodbold

Keepers.one afholdte en unik auktion med målmandshandsker hvis design er udarbejdet sammen med PAN Fodbold og vores Keepers.one kontraktmålmænd.

Keepers.one og Pan Fodbold har valgt at sætte fokus på homofobi inden for fodboldens verden, så derfor har Keepers valgt at donere handskerne til auktion, hvor det fulde overskud går til Pan Fodbold.

Flot cykelauktion til fordel for Støt Brysterne

GIRL GANG CC x Støt Brysterne er en gruppe på 8 seje piger fra Odense, der cyklede ca. 700 km fra Skagen til København, i Juli 2023, med det formål at samle penge ind til forskning i brystkræft og støtte til patienterne og deres familier.

Argon 18 donerede en lækker Grey Matter cykel til de seje pige, som blev sat på velgørenhedsauktion hos Odendo og indbragte et rigtig flot beløb til den vigtige sag.

Volleyball Danmark indsamling

Volleyball Danmark bruger Odendo som en af indsamlingskanalerne, der skal være med til at sikre kvindelandsholdets deltagelse i EM-kvalifikationen 2024.

Kvindelandsholdet er kommet rigtig godt igang med en flot trøjeauktion med landholdsspillernes matchworn spilletrøjer, samt salg af EM-aktier.

Lykketrolden indbragte mere end 25.000 kr. på auktion til Lykkeliga

Lykkeliga havde fået fingrene i en helt unik streetart Lykketrold malet af rap-legenden Jonny Hefty og Grafitti-guden Mester88. Trolden er prydet med Heftys ikoniske Muggen RÆV.

Lykkeliga solgte Trolden på velgørenhedsauktion på Odendo, hvor det blev til hele 25.000 kr. der gik ubeskåret til at gøre LykkeLiga-stjener til vaske ægte håndboldhelte.

Lykkeliga er en håndboldliga for udviklingshandicappede børn og unge.

VENOtour afholdte flot velgørenhedsauktion

VENOtour er et frivilligt støtteprojekt under organisationen Forældre & Sorg, hvor der cykles fra Blåvandshuk Fyr til Skagen Fyr langs kysten, med fokus på at være med til at skabe et hverdagssprog for sorgen omkring det at miste et barn, samt at samle penge ind til Forældre & Sorg.

På velgørenhedsauktionen på Odendo kunne man byde på bl.a. en ferie på Skallerup Seaside Resort, Billet til det udsolgte Hansens Cykelløb, B&O produkter, og meget mere.

Håndterings- og adminstrations fee i 2024: 1.999 kr. ex moms

(Beløbet bliver modregnet i det indsamlede beløb, og aldrig faktureret, således formålet er helt uden risiko. Et eventuel Odendo tilgodehavende ved årets udgang bliver nulstillet)

GÅ TILBAGE