SAMMEN STØTTER VI VELGØRENDE PROJEKTER

SKAL DIT FORMÅL VÆRE MED?

100% risikofrit

Hos Odendo støtter vi forskellige velgørende projekter og initiativer, som har til formål, at forbedre vilkårene for sårbare og udsatte børn & unge. Derudover, stiller vi også vores platform til rådighed for NGO’er, sportsklubber og foreninger, der ønsker at afvikle auktioner. Siden 2013 har vi, sammen med vores brugere og ansvarsfulde samarbejdspartnere, indsamlet et tocifret millionbeløb til velgørende projekter.


Med afsæt i FN's verdensmål, ændrer vi pr. 1. oktober 2022 på, hvordan dele af velgørenhedsstøtten på platformen fordeles. Læs mere her


Herunder kan du se et udpluk af projekter, som Odendo brugerne har støttet.

OKTOBER 2022

Sara Langtofts auktion gav 75.000 kr. til kræftforskning i sarkomer

Den 24. juli 2022 gik Sara Langtoft bort, efter at hun knap 3 måneder før fik konstateret en type sarkom, der hedder Ewings. Sara blev kun 23 år og efterlader sig en familie og vennekreds, der er i chok over det voldsomme og aggressive forløb.


Det var Sara's sidste ønske at donere sin begrænsede formue til forskningen i sarkomer. Derfor har familien og venner ydet en kæmpe indsats og lavet en stor auktion på Odendo, der samlede hele 75.000 kr. ind til det vigtige formål.

Knæk Cancer: Specialdesignede ishockeytrøjer fra SønderjyskE og Frederikshavn White Hawks

SønderjyskE spillede i hjemmekampen mod Rødovre d. 24. oktober i en specialdesignet Knæk Cancer trøje. Efter kampen blev de matchworn spilletrøjer sat på trøjeauktion på Odendo, hvor hele salgsprisen gik til den store Knæk Cancer Indsamling.


Også Frederikshavn White Hawks støttede den vigtige sag med specialdesignet spilletrøjer der blev sat på auktion.

BK FIX trøjeauktiontil fordel for Lyserød Lørdag

Man behøver ikke være landsholdet eller kendt for at tage ansvar og gøre en kæmpe forskel. Det bevidste damesenior holdet fra BK FIX da de stillede til kamp i en speciallavet lyserød trøje til fordel for den store Lyserød Lørdag indsamling. Efter kampen blev trøjerne sat på auktion og indbragte mere end 13.000 kr. til Lyserød Lørdag. Det er super godt gået!

Erling Haaland støtter Team Rynkeby

Team Rynkeby Rigshospitalet fik fat i en hel speciel signeret trøje fra "fodboldens wonderchild", Erling Haaland. Spilletrøjen fra Manchester City angriberen blev sat på auktion på Odendo til fordel for Team Rynkeby, som indsamler penge til kræft- og lungesyge børn.

Veteran Match - 34 hyldestkampe samlede topsporten om de danske veteraner

DIF står bag den vigtige kampagne, Veteran Match, hvor i alt 34 klubber fra toppen af dansk herrefodbold, ishockey og håndbold har afviklet kampe i specialdesignet matchworn spilletrøjer, som efterfølgende er sat på auktion hos Odendo.


Sammen med en række andre tiltag, heriblandt job-match dage, er de danske soldaterveteraner blevet hyldet for deres indsats for Danmark i krigszoner.

Trek Hope for Børnecancerfonden

Hvert år i august og september cykler Trek Hope for at samle ind til kampen imod børnecancer. Som et nyt tiltag lancerede Trek Hope også en auktion hos Odendo.


Auktionen bestod bl.a. af en Grøn pointtrøje fra Vuelta a España 2022 - Signeret af Mads Pedersen samt 2 billetter til Tour de France finalen 2023 med VIP adgang.

SEPTEMBER 2022

Danmarks mest velgørende fodboldhold støttede Unicef

I forbindelse med indendørs fodboldturneringen "Unicef Cup 22" blev en lang række legendetrøjer, sat på auktion på Odendo, til fordel for Unicef.

Til selve eventet havde "Danmarks mest velgørende fodboldhold" over 2000 tilskuere inde i arenaen, i løbet af dagen.

Samlet set, med donationer fra tilskuere i hallen, salg af merchandise, auktionen på Odendo med spillertrøjerne og sponsordonationer, nåede holdets deres svimlende målsætning, og har nu samlet set doneret ikke mindre end 1 million livreddende vacciner til UNICEF. Det er virkelig imponerende.

FC Nordsjælland specialdesignede Pridetrøjer på auktion

Kvinde- & Herreliga fodboldholdet fra FC Nordsjælland satte deres speciallavede matchworn Pride-spilletrøjer på en trøjeauktion på Odendo.

Pengene fra auktionen blev doneret til Børns Vilkår og BørneTelefonen, som hvert år har hundredvis af samtaler med børn og unge om kønsidentitet og seksualitet – og ikke mindst generelt om friheden til at være sig selv.

Kvindelandsholdet i Ishockey gameworn trøjeauktion

Efter kvindernes Ishockey VM i september blev et sæt at spillernes gameworn spilletrøjer, inklusiv spillernes autograf, sat på trøjeauktion.


Hver spiller fik lov at vælge den trøje hun helst vil have efter VM, hvorefter den anden farve blev sat på auktionen.


Overskuddet fra auktionen tilgik DIU’s fortsatte arbejde omkring udvikling af pige- & kvindeishockey i Danmark.

AGF & Bravida trøjeauktion til fordel for Julemærkefonden

Efter AGF 3-1 sejr over AaB foran mere end 16.000 fans på Ceres Park, blev de matchworn spilletrøjer sat på trøjeauktion hos Odendo. Det var AGF og Bravida der stod bag tiltaget hvor de indsamlede midler gik til Julemærkefonden.

Mere end 130.000,-til Ukrainske flygtningei Danmark

Den 01/09 afsluttede foreningen Free Ukraine et brag af en auktion hos Odendo, med en velgørenhedsaften på Restaurant Pasfall med 60 gæster.


Her kunne man se den spændende kunst, drikke bobler og spise lækkerier fra Restaurant Pasfall. 


Kl. 18.30 var der budt 70.000 kr., og da aftenen var ovre var der indsamlet mere end 130.000 kr. til det fantastiske formål.


Pengene går til at hjælpe Ukrainske flygtninge i Danmark, igennem Free Ukraine frivillige arbejde.


Vi tager hatten af for det store arbejde som foreningen Free Ukraine laver, samt de kunstnere og virksomheder der har bakket op omkring arrangementet.

JULI 2022

Benjamin Abana maleri blev solgt for 38.200 kr. til fordel for Mission Afrikas Projekt FRI

Benjamin Abana er en københavnsk billedkunstner og vinder af "Danmarks bedste portrætmaler" i 2019.


Under SommerOasen i uge 29, malede Benjamin Abana dette smukke maleri. Maleriet blev solgt og pengene fra salget gik ubeskåret til SommerOase indsamlingen og Mission Afrikas Projekt FRI.

JUNI 2022

Jonas Røndbjerg matchworn trøjeauktioner støtter Scleroseforeningen

Jonas Røndbjerg støttede Scleroseforeningens ved at sætte 2 af sine ægte, signerede NHL-trøjer fra Vegas Golden Knights på auktion hos Odendo.


Røndbjerg er Danmarks yngste markspiller i NHL og trøjerne indbragte et flot beløb til det vigtige formål.

Herrelandsholdet støtter pigefodbolden: "Fodboldtræning med sort bælte"

Efter kampen mod Østrig bliv herrelandsholdets matchworn trøjer bortauktioneret hos Odendo. 


Hummel og DBU stod bag auktionen og indtægterne gik til projektet Fodboldtræning med sort bælte.


Et initiativ, der skal integrere og fastholde endnu flere piger i ungdomsfodbolden.

VENOtour 2022 auktion

VENOtour er et frivilligt projekt, som har til formål at indsamle penge ind til Forældre & Sorg og gøre opmærksom på foreningen.

Holdet cyklede 3. - 5. juni over 440 km fra Blåvand til Skagen for at samle ind til Forældre & Sorg.


I forbindelse med indsamlingen startede holdet en auktion på Odendo, hvor man bl.a. kunne byde på en signeret Mads Pedersen VM trøje, ophold på Skallerup Seaside Resort eller billetter til det udsolgte Hansens Cykelløb.

MAJ 2022

Odendo Liveshow indsamlede 159.954 kr. indsamlet til syge og sårbare børn

Mere end 1.400 seere så med på det store liveshow, hvor Bravo Tours, Degn Topshop, DitUr, Vildmedvin, og Lets Go Live deltog i det store live-brag i den gode sags tjeneste.


De indsamlede midler gik til KidsAid der skaber unikke oplevelser for syge og sårbare børn.

Salg af af ikonisk Badehotellet-plakat, giver 206.000 kr til Læger uden Grænser (MSF)

Det flotte beløb til Læger Uden Grænser kommer fra salg af en ikonisk plakat, der er kendt fra TV-succesen "Badehotellet" på TV2.


Plakaten havde ikke tidligere været trykt, trods massiv interesse. Det blev der lavet om på, og plakaten blev til salg på Odendo, i en tidsbegrænset periode, til fordel for Læger Uden Grænser.


Interessen for plakaten og projektet var enorm og ildsjælen bag projektet, Jette Svane, kunne med stor stolthed konstatere at det indsamlede beløb blev svimlende 206.000 kr.

Fundamentet gallashow og auktion

Et stort velgennemført gallashow og sideløbende auktion på Odendo med flere designermøbler, indbragte 300.000 kr. til fantastiske formål.


Fundamentet hjælper sårbare i Aarhus. HF-uddannelse, mentorforløb, terapi, socialrådgivere, aktiviteter, fællesskab, mad, borgerhjælp - Alt sammen gratis.

Lions Club Aarhus-Viby Kunstauktion

Foreningen afviklede en flot kunstauktion, med værker doneret af lokale kunstnere.


Lions Club Aarhus-Viby har til formål at indsamle midler til velgørende formål primært i Aarhus-området.

APRIL 2022

Kvinde- & Herrelandsholdets matchworn trøjeauktion sendte 451.653 kr. til UNICEFs arbejde for Ukraines børn.

I kampene mod henholdsvis Malta og Holland bar landsholdene en unika spillertrøje med tre flag på række, heriblandt det ukrainske flag.


Efter kampene blev de signerede og matchworn spilletrøjer sat på trøjeauktion på Odendo og indbragte hele 451.652,- til UNICEFs arbejde for Ukraines børn

hummel & BLS Hafnia støttede DBUs get2 football schools

I herrelandsholdets hjemmekamp mod Serbien bar holdet en speciallavet trøje, skabt i samarbejde mellem hummel og det danske modebrand BLS Hafnia.


Efter kampen blev de matchworn spilletrøjer sat på auktion på Odendo.


Designet er en hyldest til diversitet, inklusion og fællesskabet hos unge danskere med forskellige baggrunde – og forhåbentlig kan den også være med til at hjælpe nogle af de ukrainske flygtninge, der lige nu strømmer til Danmark på flugt fra krigen.

MARTS 2022

Brøndby IF trøjeauktion sendte 350.000 kr. til Red Barnet og deres indsats i Ukraine.

Til kampen mod SønderjyskE spillede Brøndby IF i en særlig udgave af deres normale spillersæt med blå trøje og gule shorts og gule strømper, der symboliserer sympatien for Ukraine.


Alle ’matchworn’ spillersæt (trøje og shorts) blev sat på auktion på Odendo efter kampen og indsamlede mere end 350.000 kr. til Red Barnets katastrofeberedskab i Ukraine

AGF trøjeauktion støttede Folkekirkens Nødhjælp og deres indsats i Ukraine.

AGF spillede i kampen mod FC Nordsjælland i en kamptrøje som var prydet af det ukrainske flag. 


Spillernes matchworn trøjer som de brugte i kampen blev herefter sat på auktion hos Odendo, hvor alle indtægterne gik til Folkekirkens Nødhjælps indsamling til fordel for Ukraine.

Aalborg Støtter Ukraine

Flere af Aalborgs restauratører gik sammen i et støtteprojekt til Røde Kors’ Ukraine-indsats.


Der blev samlet ind på flere måder, blandt andet en stor fundraiser gallamiddag, samt auktioner på Odendo hvor alle indtægter gik til at støtte Røde Kors og ofrene for krigen i Ukraine.


I alt fik styregruppen og de mange støttere indsamlet hele 840.000 kr, hvilket virkelig er en fantastisk bedrift!

Matchworn Lars Høgh hyldesttrøjer samlede ind til Kræftforskning

I OBs hjemmekamp mod FC Midtjylland bar spillerne en legendetrøje, der hyldede Lars Høgh. 


Trøjerne bliver efterfølgende sat på trøjeauktion på Odendo, hvor budene gik ubeskåret til at støtte kampen mod kræft.

Idrætshøjskolen Aarhus samlede ind til Ukraines Børn med stort liveshow på facebook og auktioner hos Odendo

Efter et hav af fantastiske initiativer fra Årgang 52F, lykkes det at indsamle mere end 170.000 kr. til Ukraines Børn.


Foruden auktioner på Odendo, blev der lavet tombola, salg af cookies og et stort og smukt indsamlingsshow på facebook.

FEBRUAR 2022

63.000 kr. til Operators Hockey Club

63.000 kr. til Operators Hockey Club

Operators Hockey Club stod bag en flot trøjeauktion, med flere matchworn ishockeytrøjer fra det danske landshold.


Trøjer fra Nikolaj Ehlers og Frans Nielsen var blandt de flotte landsholdstrøjer der var på auktion.


Operators Hockey Club er en veteranforening, hvor krigsveteraner mødes omkring sporten ishockey.

Velgørenhedsauktionpå #1 Limited Collectors Edition af koalaen Victoria

For at fejre H.K.H. Kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag, satte Spring Copenhagen #1 Limited Collectors Edition af koalaen Victoria.


Her kunne man byde på den første af i alt 200 eksemplarer af figuren, mens hele det indsamlede beløb gik til Danske Hospitals Klovne

FORMÅLS AUKTIONER

Få egen auktionsside og modtag 100% af omsætningen fra din auktion.


✔️ Oplagt til trøjeauktioner, og salg af produkter, sponsoreret til dit formål.

OPRET DIT FORMÅL

Det koster 1.200,- ex. moms om året, at have en aktiv auktion på Odendo.

Copyright © 2020. All rights reserved.

Odendo ApS, Nybovej 34b, 7500 Holstebro

post@odendo.dk - 41108040